Storbytur.no logo
Berlin

Hotell i Berlin

— søk og se rabatter for dine datoer

Innsjekking

calendarhoteller

Utsjekking

calendarhoteller

Søk og finn gode tilbud på hotell i Berlin. Her finner du alt fra billig overnatting med en pris per natt fra 146,- til luksushoteller. For å finne gode hotelltilbud kan det lønne seg å sjekke priser blant de mer enn 727 hotellene som finnes i Berlin.
For flere av hotellene betaler du først ved utsjekking!

Hotel Adlon Kempinski Berlin - Et 5-stjerners hotell i Berlin Hotel Adlon Kempinski Berlin


Hotel Adlon Kempinski er et av de mest berømte hotellene i Tyskland. Luksushotellet ligger ved Pariser Platz i enden av Unter den Linden i vestlig retning. Her kan du bo i elegante og historiske omgivelser på et av hotellrommene eller i en av ...
fra NOK 2127,-*
Hotel Mondial am Kurfürstendamm - Et 4-stjerners hotell i Berlin Hotel Mondial am Kurfürstendamm


Hotel Mondial am Kurfürstendamm er et firestjerners hotell med en sentral beliggenhet på elegante og berømte Kurfürstendamm. Hotellet har restaurant, lobbybar, basseng og et saunaområde.
fra NOK 550,-*
Radisson Blu Hotel, Berlin - Et 5-stjerners hotell i Berlin Radisson Blu Hotel, Berlin


Radisson BLU hotell ligger i sentrum ved elven Spree. Hotellet ligger like ovenfor Berliner Dom, nær museene på Museumsinsel og Alxanderplatz og Fjensynstårnet ligger kun 700 meter fra hotellet.
fra NOK 936,-*
ARCOTEL John F Berlin - Et 4-stjerners hotell i Berlin ARCOTEL John F Berlin


ARCOTEL John F er lokalisert på historisk grunn nær paradegaten Unter den Linden og museumsøya med alle sine verdenskjente utstillinger. Hotellet tilbyr overnatting 190 rom, suiter og leiligheter, der alle er utstyrt med moderne fasiliteter og ...
fra NOK 633,-*
Derag Livinghotel Grosser Kurfürst - Et 4-stjerners hotell i Berlin Derag Livinghotel Grosser Kurfürst


Med sin lokalisering i Berlins historiske sentrum ved elvebankene til elven Spree er Großer Kurfürst et spesielt hotell i en oase av stillhet i byens ellers så travle liv. Den imponerende lobbyen, høy komfort og kvalitet og den hyggelige ...
fra NOK 642,-*
* Prisene avhenger av når på året du reiser.


Pakk kofferten og reis til Berlin

Den tyske hovedstaden byr på et mangfold av inntrykk og et enormt tilbud av underholdningsmuligheter, shopping, museer og attraksjoner. Legg gjerne din overnatting nær et område du ønsker å tilbringe mye av tiden din. Hva med Mitte, sentrum i det østlige Berlin eller Kurfürstendamm i den vestlige delen av hovedstaden.

Berlin har i de siste årene seilt opp til å bli en av nordmenns aller største storbyfavoritter. Byens store og brede tilbud gjør den attraktiv og spennende. I tillegg er prisnivået behagelig. Du kan spise godt, dra på shopping og bo behagelig på Berlins hoteller uten at det koster skjorten. En flybillett koster heller ikke all verden.

De beste tidene på året å ta turen til hovedstaden er i sommermånedene hvor været lysner og folk trekker ut i parker og gater for å nyte livet. Men ikke glem perioden før jul. Da spretter sjarmerende julemarkeder opp i alle bydelene. Her kan du juleshoppe litt, delta på tivoli-aktiviteter og selvfølgelig slappe av med et glass Glühwein, tyskernes svar på julegløgg.

Berlin: Hotellbooking

For å finne frem til rett hotell i Berlin kan du velge ulike fremgangsmåter.

  • Du kan bruke søkeboksen for å sjekke tilgjengelighet for den perioden du skal besøke Berlin, og deretter sortere på pris, stjerner, gjestevurderinger, områder eller på fasiliteter du ønsker.

  • Om du ikke har fastsatte datoer for reisen til den tyske hovedstaden, kan du sortere de ulike hotell- og overnattingsmulighetene i menyen til høyre. Sorter for eksempel på stjerner, fra mer budsjettvennlige 1-stjerners hoteller til luksuriøse 5-stjerners hoteller.

Hotellnære attraksjoner og deler av Tysklands hovedstad med et bra tilbud av hoteller

Potsdamer Platz er et eksempel på den omfattende utbygging som foregikk i Berlin i årene etter murens fall. Les mer

Brandeburger Tor har opp gjennom historien vært et symbol på seire og nederlag, men har siden 1961 blitt et symbol på byggingen av Berlinmuren og det delte Berlin. Les mer

Sjarmerende Nikolaiviertel ligger vakkert til langs elven Spree. Kvartalet er Berlins eldste, og du finner det kun et steinkast unna Alexanderplatz. Les mer

10 populære:

Sitemap | Om oss | Kontakt oss | Informasjonskapsler og personvern | Opphavsrett Storbytur.no © 2006—2016